Hooge Stoep: biologisch Limousin rundvlees

Hartelijk welkom op de site van de Hooge Stoep, Biologische Limousinkoeien en boerderijwinkel!

Let op, nu ook een assortiment BBQ pakketten beschikbaar  informeer naar de mogelijkheden!
Ook hebben wij begin mei weer vers vlees pakketten!

Sinds kort hebben wij, Jaap&Elvira van Maanen, deze prachtige boerderij overgenomen
We houden hier Limousinkoeien die het grootste deel van het jaar ingezet worden voor natuurbeheer op de terreinen van Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten. 
De kalfjes blijven zo'n 8 maanden bij de moeder en gedurende het hele jaar wordt er uitsluitend gras of grasproducten aan de koeien gevoerd.

Aan een nieuwe website wordt gewerkt, daarom wat beperkte informatie op de huidige site.
Wil je meer weten over ons en ons bedrijf of over de boerderijwinkel en ons assortiment kom langs of mail/bel naar Elvira (info@hoogestoep.nl /  06-13062229)

De boerderijwinkel is geopend op vrijdagmiddag van 13.00uur tot 18.00 uur  en zaterdagochtend van 9.00uur tot 13.00uur en natuurlijk kunt u dan een kijkje nemen bij onze Limousins.
We verkopen  vlees van onze eigen runderen maar ook varkensvlees, kip, wijnen, kruiden, borrelhapjes, sappen en vanaf april ook kaas, eieren en ijs.
Ook voor barbequepakketten kunt u bij ons terecht, evenals voor kadopakketjes. Voor ieder op wils en desgewenst op maat gemaakt.

Passen de openingstijden van de winkel u niet? Dan maken we een afspraak op een moment dat het u wel uit komt (info@hoogestoep.nl / 06-13062229)