De volgende soorten biologisch vlees kunt u bij de Hooge Stoep vinden:

Behalve ons Limousin rundvlees, verkopen we ook vlees van kip, varken en lam.

Biologisch Limousin Rundvlees

Het vlees van Limousinkoeien is mals en snel klaar. Dankzij de diervriendelijke manier van houden en de natuurlijke voeding is de smaak van het vlees superieur. In onze boerderijwinkel is het hele jaar door diepgevroren vlees, verpakt in kleine gezinsporties verkrijgbaar.

Biologisch vers rundvleespakket

Op bestelling leveren we ook biologisch vers rundvlees pakketten van 15 kg. Onlangs werd de nieuwe engelse term Crowdbutching geïntroduceerd. Waarbij mensen een deel van een koe kunnen bestellen en het vlees geleverd krijgen als de koe "op" is. Deze ouderwetse manier van vleesverkopen doen wij al vanaf 1990! Tegenwoordig hoeft bij ons de koe of os trouwens niet meer volgeboekt te zijn. Telkens als er geslacht wordt kan een deel van het dier in vers-pakketten verkocht worden terwijl een ander deel in porties verwerkt wordt voor de diepvriezer. Een pakket bevat een uitgebreid assortiment Limousin rundvlees dat thuis in porties verpakt en ingevroren dient te worden. Op de pagina Vleesverkoop - Vleespakketten staat uit welke soorten vlees een pakket bestaat.

Biologisch varkensvlees

Om het assortiment biologisch vlees compleet te maken kopen we varkens bij Overesch, Ecologische Landbouw in Raalte en laten die door onze eigen ambachtelijk slager verwerken.

Biologisch kippenvlees

Onze kip komt van de Polderhoenderhof uit Lelystad.

Biologisch lamsvlees

We hebben weer lamsvlees!

U kunt bij ons pinnen!

Klik hier voor onze bezorgrondes.